zondag 8 december 2013

KIC Challenge #22 doen jullie ook mee?

Hallo lieve mensen!

Alweer bijgekomen van al die sinterklaas avonden....Ik wel! Ik vind het altijd reuze gezellig en leuk met die kleintjes van ons (Revi is alweer 5 en kleine Lika 3 Zie ook www.creatievemomentjes.blogspot.nl), maar het is ook wel weer erg onrustig en dan hebben we het nog niet eens over de kadootjes stressssss. Pfff, nou ja, dat is weer voorbij. Op naar de kerst!

Het is alweer tijd voor een KIC Challenge #22
 
Zoals jullie weten ben ik designer voor het  Kaartjes Inspiratie Challenge blog.
 
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/p/designteam.html
 
Challenge #22 van de KIC heeft deze keer als opdracht: Maak een mooi kaartje met als stijl: Kerst in niet traditionele kleuren. Mijn uitwerking:
 
Doen jullie ook mee? Misschien win jij deze keer wel!
Ga snel naar KIC & laat je mooie kunstwerk achter op de site.
 
Gebruikte materialen:
Voor deze kaart heb ik een mal gemaakt om daar overheen te kunnen stempelen met de Festive Flurry 131781 stempelset.  (nu in bundle inclusief mooie framelits voordeliger verkrijgbaar! Zie DEZE catalogus)Waar de mal het papier bedekte bleef het wit en daarbuiten kwam deze mooie vorm te voorschijn. De bloem komt uit de Greetings of the Season stempelset 128033. Ik heb hem met versamark 102283 op vellum 106584 gestempeld en met emboss powder white bewerkt (emboss powder verhitten met de heattool 129055), De overige bloemen komen uit de stempelset van Secret Garden 129144 (nu nog in bundle verkrijgbaar inclusief framelits voor door de Big Shot)Inktpads: Baked Brown Sugar 131174, Sahara Sand 126976, Wisteria Wonder 126985, Papier: o.a. Winter Frost DSP 132183, Exclusive Cardstock Island Indigo 132132,
Deze spullen en alle andere Stampin' Up! artikelen kun je bij mij bestellen. Stuur een email of bel mij even!
 

Wil jij ook leren hoe je deze mooie creaties kunt maken? Boek een workshop! We overleggen samen wat we kunnen gaan maken of.....kom ook naar de maandelijkse workshops in de Reijersdam te Kampen.

Woensdag 18 december is er weer een workshop in de Reijersdam. Voor tijden en opgave, zou je HIER nog even kunnen kijken.

We gaan dan een kaars in kerstsfeer bekleden en als er voldoende tijd over is maken we nog een klein kaartje met een speciale techniek. 
 
Dit kerstornament kan nog steeds in een kant en klaar pakketje bij mij aangeschaft worden voor € 5,- per complete set. Afhalen is gratis, anders komen er verzendkosten bij. Alles is al voor gestempeld en gestanst. Het enige wat je nodig hebt is een lijmpistool, lijmpatronen en tijd!

Interesse? Mail mij om te bestellen en ik mail je de werkbeschrijving ! 


Maak zelf zo'n mooi kerstornament!Komen jullie gauw weer langs? Gezellig!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Onderstaande acties zijn nog steeds van kracht! Laat ze niet aan je huisje voorbij gaan!

NOG EVEN ALLE ACTUELE ACTIES OP EEN RIJ:

http://www2.stampinup.com/ECWeb/ItemList.aspx?categoryid=2702
 
De CLEARANCE RACK. Hierin staan alle retired producten die niet meer gemaakt worden en uit de collectie gaan van Stampin'Up! Voor jou misschien juist interessant omdat er leuk papier, stof, stansen, embellishments of iets anders voor een leuke prijs met fikse kortingen te verkrijgen is. Mail mij de artikelnummers door of klik op mijn SHOP NOW logo links in beeld, check even of mijn naam rechtsbovenin staat, voer de bestelnummers in en shop online. (denk aan de bijkomende verzendkosten! Anders haal je het GRATIS bij mij thuis op)
 
 
 
 
 
 
,


 
 
 
 
De envelope punch board ! Nu ook verkrijgbaar bij Stampin' Your World!
Lees er HIER meer over!


 
 
De nieuwe Thinlits! Wat zijn ze mooi en handig!Ze zijn de perfecte basis voor kerstkaarten, uitnodigingen voor je kerstdiner. Klik HIER voor een duidelijke flyer en HIER voor het eerder geplaatste bericht hierover!
Nederlandse Sentimenten NU verkrijgbaar! Ze passen bijna allemaal in de Itty Bitty Banners thinlits. Zie de flyer links of klik HIER voor meer informatie. Bestellen kan online via de Shop Now knop links in beeld of via mail zoals altijd!

 

Oh oh oh...er komt nog zoveel leuks de komende maanden...,maar ik mag nog steeds niets zeggen... Hou deze site in de gaten voor nog meer updates!!!

VERDER WIST JE ...

....Natuurlijk al lang dat je bij Stampin' Your World kunt sparen voor korting:
 
Stampin' Your World ook workshops voor bedrijven, verenigingen en kinderfeestjes verzorgt!
 
Bedankjes en attenties levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om uw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden!
 

Hopelijk tot gauw en tot de volgende creatieve groet! Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten