zondag 19 januari 2014

Craft Reward Day Stampin' Up !® met Michelle Last!

Hallo allemaal! Ik zou jullie van het weekend nog vertellen over zondag 12 januari. Craft Reward Day in het Pinkies weekend met Michelle Last, maar er was zoveel te doen thuis maar ook in het regelen van workshops dat het er even niet van kwam. Beter ooit dan nooit toch?
 
12 januari zondag werd ik weer opgehaald (wat een luxe he? en zo super lief van mijn teamlid
Anne-Marie) om 9.00 uur. Pffff dacht ik wel even hoor toen mijn wekkertje afliep.
Tja, je moet er wat voor over hebben..
Daar aangekomen hielpen we eerst even een gezellige indeling te maken voor de rest van de dag. Dus er werd wat geschoven met tafels en stoelen...en nog eens wat geschoven en nog eens...enfin. Koffie! Daar waren we wel aan toe. Omdat gisteren niet alle Pinkies er waren, konden met de andere Pinkies nog swappen. Zo leuk! Zo krijg je weer veel nieuwe inspiratie door alle leuke kunstwerken die je op deze ruil manier vergaart. Precies de bedoeling van het ruilen met elkaar.
 
Er stonden 4 Make & Takes op het programma en ieder jaar worden er weer 4 nieuwe demonstratrices gevraagd om 1 project voor hun rekening te nemen. Wat een super mooie projecten. De eerste was een slider card van Michelle. Dit is mijn uitwerking:

De tweede, derde en vierde zijn van Caroline, Erna en Carmen. Deze liggen nog half af is mijn kast en mijn vingers jeuken om ze af te maken, maar eerst ben ik nog even heel druk met de projecten voor de maandelijkse workshop in de Reijersdam te Kampen.
 
 
 Bestempeld en bewerkt met nieuwe projecten uit de
Sale-A-Bration ( SAB ) catalogus en spring/summer catalogus. Heb ik jullie intussen met al die sneak peaks al lekker gemaakt? Als dat zo is en je woont in de buurt, mag je altijd langskomen om ze eens live te bekijken en wellicht even te gebruiken. Wel even bellen of mailen van tevoren, want ik ben nog wel eens even weg haha!

Nog wat impressie foto's:
AFTER!
BEFORE!
BLOEDSERIEUS!

Wat hadden we een lol en wat was het gezellig! Meiden bedankt en tot de volgende keer. 

 Hier de Stampin' Up !® Pinkies groep van zaterdag:
 
 
  en de Stampin' Up !® Pinkies groep van zondag:
 
 
Mocht je twijfelen over demoschap...je staat er echt niet alleen voor. Er zijn regelmatig bijeenkomsten en gezellige teamdagen. Ook Stampin' Up !® demonstratrice worden? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie. Je mag mij er ook altijd over bellen, mailen of gezellig langskomen!

 
http://stampinyourworld.blogspot.nl/p/blog-page.html


Bedankt voor het lezen van mijn blog en hopelijk tot snel!!! Nog iets meer dan een week en dan gaat de SALE-A-BRATION van start! 28 JANUARI! Bij iedere 60,- 1 artikel uit de SAB catalogus GRATIS! Lees er HIER meer over!
 
 
 Wil jij ook leren hoe je deze mooie creaties kunt maken? Boek een workshop voor 3,50/5,- euro p.p.! Lees er HIER meer over. We overleggen samen wat we kunnen gaan maken of.....kom ook naar de maandelijkse workshops in de Reijersdam te Kampen.
 
Woensdag 22 januari 2014 is er weer een workshop in de Reijersdam. Voor tijden en opgave, zou je HIER nog even kunnen kijken.

 
We gaan dan een 2 mooie doosjes maken met behulp van de envelope punchboard (Lees er HIER over!) en we maken nog een bloem met vellum erop met een speciale techniek. 

Als je deze avond besluit de envelope punchboard te bestellen,
krijg je hem voor € 19,95 ipv € 22,95 INCLUSIEF PATRONEN!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOG EVEN ALLE ACTIES OP EEN RIJ:
 
 

Vanaf 28 januari is het weer sparen voor GRATIS producten bij Stampin' Up! Sale-A-Bration komt er weer aan en ook de nieuwe voorjaarscatalogus spring/summer ! Voor meer informatie over deze actie en catalogi klik HIER!
Nog verkrijgbaar tot 27 januari!!

 
http://www2.stampinup.com/gb/documents/flyer_wholelotofloveSTAMPS_demo_UK.pdf


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De envelope punch board ! Nu ook verkrijgbaar bij Stampin' Your World!
Lees er HIER meer over!

 

  
 
De nieuwe Thinlits! Wat zijn ze mooi en handig!


Ze zijn de perfecte basis voor kerstkaarten, uitnodigingen voor je kerstdiner. Klik HIER voor een duidelijke flyer en HIER voor het eerder geplaatste bericht hierover!

  
Nederlandse Sentimenten NU verkrijgbaar! Ze passen bijna allemaal in de Itty Bitty Banners thinlits. Zie de flyer links of klik HIER voor meer informatie. Bestellen kan online via de Shop Now knop links in beeld of via mail zoals altijd!

Oh oh oh...er komt nog zoveel leuks de komende maanden...,maar ik mag nog steeds niets zeggen... Hou deze site in de gaten voor nog meer updates!!!

 
VERDER WIST JE ...


....Natuurlijk al lang dat je bij Stampin' Your World kunt sparen voor korting:
 
Stampin' Your World ook workshops voor bedrijven, verenigingen en kinderfeestjes verzorgt!
Kaarten, bedankjes en attenties verzorgt & levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om uw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden!
 

Hopelijk tot gauw en tot de volgende creatieve groet! Liefs2 opmerkingen:

  1. Hoi Wilma, Leuk verslag! In je berichtje onder het pinkies logo staat 28 februari, dat moet januari zijn... ik zeg het maar ff :-))

    BeantwoordenVerwijderen