woensdag 8 januari 2014

Sale-A-Bration en de voorjaarscatalogus spring/summer 2014 is in zicht!!

Goedemorgen mensen!

De vakantie is weer afgelopen. Jammer maar helaas. Oudste weer naar school. Ik vind het altijd heerlijk hoor....even niet altijd op de tijd te hoeven letten. Lekker knutselen en spelletjes doen met de kids. I love it!

Gezellige dagen, maar goed op naar de eerste verrassing! Want vanaf 28 januari is het weer sparen voor GRATIS producten bij Stampin' Up! Sale-A-Bration komt er weer aan en ook de nieuwe voorjaarscatalogus spring/summer ! Het zonnetje komt bij ons alweer in zicht hoor!!

Voor mensen die de Sale-A-Bration niet kennen....bij iedere 60,- euro die je besteedt (exl. verzendkosten en catalogi) mag je een GRATIS product uit de speciale Sale-A-Bration (SAB) folder uitzoeken!

Ook beide catalogussen zijn vanaf 28 januari bij mij te bestellen. Ze komen gratis online te staan, maar voor 2,50 kun je de BEIDE papieren versies ophalen bij mij thuis en tegen bijkomende verzendkosten stuur ik ze naar je op! Spannend!!!!!

 Als Stampin' Up! demonstratrice mocht ik al die leuke spulletjes al bekijken en bestellen. 1 van de vele voordelen die je hebt als Stampin' Up! demonstratrice.
Meer sneak peaks volgen de komende dagen hoor. Heeeele grote smiley vanaf hier.

 Wil jij ook als eerste die nieuwe spulletjes in huis? Bestel dan voor dinsdag 4 februari en ik doe de eerste verzamelbestelling uit de nieuwe catalogussen op woensdag 5 februari!!

 
Het is alweer tijd voor een KIC Challenge #24
 
Zoals jullie weten ben ik designer voor het  Kaartjes Inspiratie Challenge blog.
 
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/p/designteam.html
 
Challenge #24 van de KIC heeft als opdracht deze keer: maak een nieuwjaarskaart.....eigenlijk met een mooi ingekleurde stempel, maar dat was mij even ontgaan...Excuses! ;-) Mijn uitwerking:

 
Deze kaart heeft al wat onderdelen die met nieuwe artikelen gemaakt zijn uit de Sale-A-Bration en voorjaars/zomer catalogus.....Maar ja welke hi hi!

Doen jullie ook mee? Misschien win jij deze keer wel!
Ga snel naar KIC & laat je mooie kunstwerk achter op de site.
 


Wil jij ook leren hoe je deze mooie creaties kunt maken? Boek een workshop voor 3,50/5,- euro p.p.! Lees er HIER meer over. We overleggen samen wat we kunnen gaan maken of.....kom ook naar de maandelijkse workshops in de Reijersdam te Kampen.

 
Woensdag 22 januari 2014is er weer een workshop in de Reijersdam. Voor tijden en opgave, zou je HIER nog even kunnen kijken.

 
We gaan dan een mooi doosje maken met behulp van de envelope punchboard (Lees er HIER over!) we maken nog een bloem erop met een speciale techniek.

Als je deze avond besluit de envelope punchboard te bestellen, krijg je hem voor € 19,95 ipv €22,95 INCLUSIEF PATRONEN!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOG EVEN ALLE ACTIES OP EEN RIJ:

Nog verkrijgbaar tot 27 januari!!
http://www2.stampinup.com/gb/documents/flyer_wholelotofloveSTAMPS_demo_UK.pdf

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De envelope punch board ! Nu ook verkrijgbaar bij Stampin' Your World!
Lees er HIER meer over!

 

  
 
De nieuwe Thinlits! Wat zijn ze mooi en handig!Ze zijn de perfecte basis voor kerstkaarten, uitnodigingen voor je kerstdiner. Klik HIER voor een duidelijke flyer en HIER voor het eerder geplaatste bericht hierover!
  
Nederlandse Sentimenten NU verkrijgbaar! Ze passen bijna allemaal in de Itty Bitty Banners thinlits. Zie de flyer links of klik HIER voor meer informatie. Bestellen kan online via de Shop Now knop links in beeld of via mail zoals altijd!

  
 
Oh oh oh...er komt nog zoveel leuks de komende maanden...,maar ik mag nog steeds niets zeggen... Hou deze site in de gaten voor nog meer updates!!!

 
VERDER WIST JE .......Natuurlijk al lang dat je bij Stampin' Your World kunt sparen voor korting:
 
Stampin' Your World ook workshops voor bedrijven, verenigingen en kinderfeestjes verzorgt!
Kaarten, bedankjes en attenties verzorgt & levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om uw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden!
 

Hopelijk tot gauw en tot de volgende creatieve groet! Liefs


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten