donderdag 13 maart 2014

Hooray Anne Bronze 2! Verbouwingsnieuws en nog veel meer!

Hallo allemaal!

Daar ben ik weer. Wat een weertje he?! Ongelooflijk voor deze tijd van het jaar. Maar mij hoor je niet klagen hoor ;-)
 
Even een kleine picknick in het bos van het weekend....Heerlijk toch?!


Er is veel gebeurd vorige week. Vandaar ook mijn zeer late post! Sorry! Ik kon even een momentje vinden, maar omdat er echt zoooooveeel gebeurd is (en jullie niet teveel te belasten met lappen tekst) vandaag alvast een kleine update! De rest volgt zsm!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: mijn lieve en zeer talentvolle downline Anne-Marie is gepromoveerd naar Brons 2! Zo knap van haar! Ik ben echt zo super trots!! Als mijn downline's een promotie hebben gekregen, krijgen ze van mij ook een kadootje. Gewoon...omdat ze dat wel verdiend hebben. Pandora vind ze niet zo, dus koos Anne voor een Merano ring opzetstukje. 
Natuurlijk moest dit wel even origineel en in stijl verpakt worden.
Dus hop, maakte met het "saaie" (no offence please !) doch chique zakje plaats, voor een schuiflade doosje wat ik maakte met de Envelope Punch Board (klik nog even HIER om te bekijken wat voor super product dit is!)
 
Hier paste haar Merano ring opzetstuk mooi in. Surprise! Meid, ik hoop dat je hem mooi vind.
Je hebt het verdiend!
 

Gebruikte materialen: Cardstock: Cardstock: Whisper White 106549, Stampin Inktpads Neutrals Collection, Crushed Curry 131173, Crisp Cantaloupe 131303, Stamps: GRATIS te verdienen tijdens de SAB '14 Banner Blast HOUT! 133551, Bannet Punch: 133575, Perfect Pennants 133227, Punches: Scaloped Tag Topper Punch 133324, Scalop Punch, Sponge 101610, Stampin' Trimmer 129722, Big Shot 113439, Stampin Scrub, Bakers Twine

NOG TM 31 MAART!!! GRATIS TE VERDIENEN BIJ IEDERE € 60,-: Banner Blast 133551, Banner Punch 133575

 Mijn hobby- en workshopruimte is nu echt bijna klaar! Mijn lieve papa heeft bijna de hele vorige week hard gewerkt. Zie hem eens gaan..!!! 
Hey! Die ken ik ook....mijn lieve hubby helpt pa ook nog even een handje met het plakken van scan.


 Blij en dankbaar met zoveel hulp! Dit weekend nog even naar de Ikea geweest en de eerste meubels zijn een feit.....Hmmmm, nu nog de tijd vinden om ze in elkaar te zetten! Als het zover is, plaats ik weer foto's en met de opening bedenk ik nog iets feestelijks!
  Denken jullie nog even aan de Sale-A-Bration (SAB) !! Laat die geweldige GRATIS producten niet aan je voorbij gaan. Bij IEDERE € 60,- een GRATIS SAB product naar keuze!!! Spaar je mee? De actie loopt nog tm eind maart. Lees er ook nog even HIER over om je geheugen op te frissen en meer te komen over dit jaarlijkse feest !

 Als je toch al een lange verlanglijst hebt (net als ik!!!!) is het misschien verstandig zelf demonstratrice te worden van Stampin' Up! Zo is het voor mij ook allemaal begonnen en ik heb er nog nooooooit spijt van gehad! Voor 129,- eurootjes krijg je voor maar liefst € 195,- aan Stampin' Up! producten en kun jij net als mij profiteren van enorme kortingen, GRATIS producten en een flinke dosis gezelligheid! Wil je er na een poosje toch weer mee stoppen...? Prima! No strings attached!! En die mooie spullen mag je allemaal houden. Lees er HIER meer over en kom in mijn gezellige team!


Wil jij ook leren hoe je deze mooie creaties kunt maken?
Boek een workshop voor 3,50/5,- euro p.p.! Lees er HIER meer over. We overleggen samen wat we kunnen gaan maken of.....kom ook naar de maandelijkse Crea Avonden in de Reijersdam te Kampen.

 Woensdag 19 maart 2014 is er weer een crea avond in de Reijersdam.
Voor tijden en opgave, zou je HIER nog even kunnen kijken. 

 

 We gaan dan onderstaande kaart maken met behulp van de Big Shot (een persmachine) en passen wat technieken toe. Ook gaan we een kaart maken uit de Hip Hip Hooray set
(klik nog even HIER voor meer info over deze te gekke set!!)Met de envelope punchboard 
(Lees er HIER over!) wil ik dan bij voldoende tijd nog een schuiflade doosje maken.

Er geldt nog steeds: als je deze avond besluit de envelope punchboard te bestellen,
krijg je hem voor € 19,95 i.p.v. € 22,95
INCLUSIEF 6 A4-TJES VOL MET AL DEZE PATRONEN OP DE VOLGENDE AFBEELDING!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOG EVEN ALLE ACTIES OP EEN RIJ:

 De envelope punch board van Stampin' Up! ®! Nu ook verkrijgbaar bij Stampin' Your World!

Lees er HIER meer over!


 

De nieuwe Thinlits! Wat zijn ze mooi en handig!


Ze zijn de perfecte basis voor kerstkaarten, uitnodigingen voor je feest. Klik HIER voor een duidelijke flyer en HIER voor het eerder geplaatste bericht hierover!


  
Stampin' Up! ® komt nu ook met Nederlandse Sentimenten! Ze passen bijna allemaal in de Itty Bitty Banners thinlits. Zie de flyer links of klik HIER voor meer informatie. Bestellen kan online via de Shop Now knop links in beeld of via mail zoals altijd!

VERDER WIST JE ...


....Natuurlijk al lang dat je bij Stampin' Your World kunt sparen voor korting:

Stampin' Your World ook workshops voor bedrijven, verenigingen, op verjaardagen en
kinderfeestjes verzorgt! Dat is eens wat anders dan de traditionele verjaardagen zoals wij ze kennen.
Kaarten, bedankjes en attenties verzorgt & levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om uw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden!

Ik vind het super leuk als je even een reactie achterlaat onderaan mijn blog! 
 

Hopelijk tot gauw en tot de volgende creatieve groet! Liefs Wilma DienderGeen opmerkingen:

Een reactie posten