vrijdag 13 juni 2014

Project Life bestelbaar en....nieuwe weekly deals van Stampin' Up!®

Busy bee!

Of....juist niet met dit heerlijk weer! Het lijkt wel vakantie. Afgelopen weekend was ik voor het eerst sinds lange tijd alleen met mijn lieve mannetje op stap. Het werd Scheveningen met de musical Sister Act. Gekregen voor mijn verjaardag. Lief of niet! De musical was leuk maar Holland Casino was ook zeker een hele belevenis. Wat een apparaten en druk!

Even een kiekje....

Heerlijk. maar goed. We zijn weer back in town en er moest weer gewerkt worden. Dus.....eerst het allereerste nieuwtje..


Project Life van bedenkster Becky-Higgings is eindelijk bestelbaar. Ge-wel-dig! Eindelijk al die losse foto's wegwerken. Dat wordt nu echt een feestje. Vroeger scrapbookte ik al veel, maar de laatste tijd niet meer zo. Scrapbooking is het creatief inplakken van foto's en daar omheen opleuken met teksten, stickers euh tja eigenlijk met van alles. Als het maar leuk is.
Met de super mooie producten van Project Life kun je alles in stijl en met verschillende thema's vastleggen. Er is zelfs keuze uit twee verschillende soorten albums, Deze kun je wens uitbreiden met insteekhoezen, journaling kaartjes en embellishments in thema. In de nieuwe catalogus....jaaaaa..die komt er ook alweer snel aan!, heeft Stampin'Up! dit heel overzichtelijk uitgewerkt voor je. Zelfs als je totaal niet creatief bent of nog nooit aan scrapbooking hebt gedaan is dit heel gemakkelijk te doen. Je kunt er zoveel werk van maken als je zelf wilt.

BESTELLEN? Ga naar mijn webshop (SHOP NOW bruine icoon links in beeld), SHOP rechtsbovenin en klik dan links op Project Life. Je kunt nu de producten zien die al te bestellen zijn. Bestellen via mijn online shop maar mailen of bellen mag ook! Ik bestel iedere ZATERDAGAVOND!

Vergeet ook niet de andere nog lopende acties! De Weekly Deals, Retired lists en zelf demonstratrice worden voor maar....hou je vast!...€ 65,-! Wil je nog snel die ene stempelset, stans of andere uitlopende artikelen....kijk dan gauw onder het kopje ACTIES. Hier vind je ook meer info over hoe je nu heel voordelig zelf Stampin' Up!® demonstratrice kunt worden. Lees gauw verder.


ACTIES:

WEEKLY DEALS ONEINDIG VERLENGD DUS BLIJVENDE KORTINGEN!!!

Met deze week:


Jaaaaaaaaa! De retired lists Stampin' Up!® is here! Kijk goed wat je zeker wilt hebben in je stempelcollectie, want wat uitverkocht is, is ook echt weg en komt niet meer terug in het assortiment!
Waarom ze dit doen? Psssst....Er komt natuurlijk weer een nieuwe catalogus aan.


Bekijk de stempellijst HIER en de accessoirelijst HIER en geef  mij uiterlijk zateravond voor 20.00 uur je bestelling door. Sommige artikelen zijn tot wel 40% afgeprijsd! SLA NU JE SLAG!.


Vergeet ook niet onderstaande actie!


Vanaf NU kun je je voor maar € 65,- euro als demonstratrice aanmelden in mijn gezellige team! Je geniet net als ik van alle voordelen maar betaald alleen meer dan de helft minder om toe te kunnen treden! SUPER TOCH?!!!
Lees HIER snel verder en of wacht niet langer en meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken:
De actie loopt tm 30 juni. De reguliere actie (€129,- betalen en voor € 175,- uitzoeken) loopt daarnaast ook gewoon door. Als demonstratrice zijn er zoveel leuke voordelen....zo weten wij al lang wat er in de nieuwe catalogus komt te staan als jij nog met smart zit te wachten! Wacht niet langer en meld je aan!

Oh ja! De nieuwe data's voor de Crea Avonden in Kampen zijn ook al bekend! Kijk nog even HIER. Want ook na de zomer gaan we natuurlijk gewoon door met de maandelijkse Crea Avonden.
Noteer ze alvast op je kalender!!

Wil jij ook leren hoe je deze mooie creaties kunt maken?
Boek een workshop voor een bedrag van € 3,50, € 5,- of € 7,50 p.p.! Lees er HIER meer over. We overleggen samen wat we kunnen gaan maken of.....kom ook naar de maandelijkse Crea Avonden in de Reijersdam te Kampen.


 Woensdag 25 juni 2014 is er weer een crea avond in de Reijersdam.
Voor tijden en opgave, zou je HIER nog even kunnen kijken. 

 We gaan dan onderstaande kaart maken:

VOLGT NOG!

En dan nu...tatatataaaa!

Vanaf nu kun je je ook opgeven voor maandelijkse Crea Avonden in IJsselmuiden!
Welke avonden? Donderdag (precieze data's volgen nog) 
Locatie? Eetcafé Mario's.

Bedankt voor het lezen maar weer en eh.....laat je nog even een berichtje achter onderaan mijn blog?

SUPER DUPER THANKS!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VERDER WIST JE ...


....Natuurlijk al lang dat je bij Stampin' Your World kunt sparen voor korting:


 Stampin' Your World ook workshops voor bedrijven, verenigingen, op verjaardagen en
kinderfeestjes verzorgt! Dat is eens wat anders dan de traditionele verjaardagen zoals wij ze kennen.

Traktaties mogen niet ontbreken aan een kinderverjaardag, maar niet iedereen heeft er de tijd, zin of creativiteit voor.....ik maak ze graag voor u..Een klein voorbeeld hiervan ziet u HIER.

Kaarten, bedankjes en attenties verzorgt & levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om uw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden!


Hopelijk tot gauw en tot de volgende creatieve groet! Liefs Wilma Diender

Geen opmerkingen:

Een reactie posten