donderdag 18 september 2014

Groovy Love romantische kaart

Love is in the air.....

Zoals beloofd een lief kaartje. Ik had toch zo'n zin om een glitter kaart te maken. Dus.....dat deed ik!Als je goed kijkt, zie je dat de twee achtergrond hartjes dezelfde vorm hebben als de uitgepunchte sweetheart punch vorm......Juist, om dit zo te krijgen heb ik een paar hartjes uit stevig karton gepuncht en dit stuk karton als mask gebruikt om door te sponzen. Dat zag jij natuurlijk al meteeeeen! Daaroverheen heb ik gewerkt met heat & stickpowder en dazzling diamonds embossing powder. Mooi of niet!

Daarna maakte ik er nog 1 maar dan met nog 1 hartje boven op de toren....Ook leuk! Gelukkig hoef ik ze nog even niet op te sturen....kan ik er nog even blij van worden. Ik ben gek op glitter en glamour! Ik kijk nu alweer uit naar Geer en Goor Waarheen Waarvoor! 


  Gebruikte materialen:
Cardstock: Whisper White 106549, Crisp Cantaluope, Crumb Cake, Inktpads: Baked Brown Sugar, Coral Calypso 126983, Blushing Bride, Versamark 102283, Heat & Stick Powder, Dazzling Details Embossing Powder, Stempels: Groovy Love134246, Retired: Off the Grid stamp 130736, Punches: Sweetheart 133786, Grootste thinlit uit de Cards & Labels van Project Life 135707, Tools: Stampin' Trimmer 129722, Big Shot 113439, Heattool 129053

Denken jullie nog even aan die gave catalogus en de nieuwe weekly deals! Super mooie stempelsets STERK afgeprijsd!! Scrol maar gauw naar beneden. 

Bestel nu je nieuwe autumn winter catalogue!
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/2014_HolidayCatalog/HolidayCatalog_0714_GB.pdf

Hij staat ook altijd nog eens: HIER GRATIS online en rechts in beeld. Je kunt hem natuurlijk ook bij mij aanschaffen. Kosten € 2,- als je hem bij mij afhaalt en woon je niet in de buurt? Geen probleem! Stuur ik hem naar je op (postzegeltje voor eigen rekening)

Vergeten jullie onderstaande weekly deals niet! Mis het niet en sla je slag! Ze duren maar een week.
Ook wil ik je nog even wijzen op de Clearance Rack waar altijd retired (maar daarom zeker niet minder mooi en leuk) Stampin' Up!® spulletjes in blijven staan. Soms kortingen tot wel 80%! 
 Echt design papier Tea for Two van € 15,95 voor maar € 5,95!!
Klik op onderstaande plaatje en klik op "SHOP" Links in beeld zie je dan de "Weekly Deals" maar ook de "Clearance Rack" staan.


ACTIES: 

http://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx?dbwsdemoid=5009914
WEEKLY DEALS ONEINDIG VERLENGD DUS BLIJVENDE KORTINGEN!!!


Met deze week:

Gelijk bestellen? Dat kan via mijn online shop.
(zie HIER of klik op de "SHOP NOW" button hieronder en links in beeld, ga naar het knopje "SHOP" vlak onder mijn naam en klik op weekly deals links in de online winkel)
Als je op onderstaande plaatje klikt kom je er vanzelf.

 Liever via mij bestellen en sparen voor korting? Dat kan! 
Mail mij gewoon even: wilmadiender@gmail.com Gewoon even wat vragen stellen mag natuurlijk altijd!

Als je je bestelling uiterlijk maandag voor 13.00 uur bij plaatst zorg ik er voor dat de bestelling geplaatst en afgehandeld wordt. 

Wil jij ook leren hoe je deze producten kunt gebruiken en mooie creaties kunt maken?

Boek een workshop voor een bedrag van € 3,50, € 5,- of € 7,50 p.p.! Lees er HIER meer over. We overleggen samen wat we kunnen gaan maken of.....kom ook naar de maandelijkse Crea Avonden in de Reijersdam te Kampen.

 Woensdag 22 oktober 2014 is er weer een crea avond in de Reijersdam.
Voor tijden en opgave, zou je HIER nog even kunnen kijken. 
Mail: wilmadiender@gmail.com of bel mij als je nog vragen hebt of je op wilt geven ZONDER verdere verplichtingen!

 We gaan dan onderstaande .....................maken.


FOTO VOLGT NOG!

 En dan nu...tatatataaaa!

Vanaf nu kun je je ook opgeven voor maandelijkse Crea Avonden in IJsselmuiden!
Welke avonden? Donderdag (precieze data's volgen nog) 
Locatie? Eetcafé Mario's.

Bedankt voor het lezen maar weer en eh.....laat je nog even een berichtje achter onderaan mijn blog?

SUPER DUPER THANKS!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VERDER WIST JE ...

....Natuurlijk al lang dat je bij Stampin' Your World kunt sparen voor korting:


 Stampin' Your World ook workshops voor bedrijven, verenigingen, op verjaardagen en
kinderfeestjes verzorgt! Dat is eens wat anders dan de traditionele verjaardagen zoals wij ze kennen.

Traktaties mogen niet ontbreken aan een kinderverjaardag, maar niet iedereen heeft er de tijd, zin of creativiteit voor.....ik maak ze graag voor jou....Een klein voorbeeld hiervan zie je HIER.

Kaarten, bedankjes en attenties verzorgt & levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om jouw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden!

Hopelijk tot gauw en tot de volgende creatieve groet! Liefs Wilma Diender

Geen opmerkingen:

Een reactie posten