Ook demonstratrice worden?


Kom erbij!
Ben jij ook graag creatief bezig en hou jij van een uitdaging? Wordt dan ook demonstratrice voor Stampin' Up!® Sluit je aan bij mijn gezellige team! Zit je in nood en weet je het even niet meer, dan kun je altijd bij ons terecht om je te helpen. Wil je liever 1 op 1 contact of gewoon gezellig af en toe koffie drinken en lekker knutselen, dan kan dat ook!


Geen risico's
Je mag zelf weten hoeveel tijd je wilt besteden aan je nieuwe job als demonstratrice. Komt het je de ene maand beter uit dan de andere, dan zet je het gewoon even in de wacht. Heb je meer tijd, dan ga je weer verder waar je gebleven was en pik je het weer op.
Hou dan wel in de gaten dat je per kwartaal € 363 (incl. BTW) aan producten verkoopt. Als je net gestart bent heb je het kwartaal waarin je start en het daarop volgende kwartaal de tijd om deze omzet te halen (dus maximaal 6 maanden). Haal je de kwartaalomzet niet, dan heb je in de daaropvolgende maand nog de tijd om alsnog de kwartaalomzet te halen. 

HEB IK JE AL OVERGAHAALD?....
KLIK DAN OP ONDERSTAANDE PLAATJE EN MELD JE AAN!


WEET JE HET NOG NIET ZEKER.....DAN NOG EVEN DE:
Voordelen!! Want die zijn er hoor!
Als Stampin' Up!® demonstratrice krijg je in elk geval ALTIJD 20% korting op de producten uit de catalogus. Het is jouw keus of je alleen je eigen hobby ermee wilt financieren of echt je werk ervan wilt maken. Het is allemaal mogelijk!

Het startpakket met een totale waarde van €175,- kost jou maar €129,-. Je mag helemaal zelf weten wat je kiest. De verzendkosten zijn gratis! Je krijgt ook nog eens voor €60,- materiaal om je eigen bedrijf mee te kunnen starten. Denk aan: uiteraard bestelformulieren voor de klanten, 8 catalogi en 8 mini catalogi. Betalen kan met bank of een VISA pas.

30% korting op je eerste order van minimaal €200, geplaatst in je eerste 45 dagen.

Je krijgt de catalogi 1 maand eerder te zien! Dat is natuurlijk altijd leuk!

Stampin' Up!® stuurt je 1x per 2 maanden een nieuwsbrief vol voorbeelden, promoties en hoe die te gebruiken. 

Daarnaast organiseert regelmatig leuke bijeenkomsten en uitjes waar jij als Stampin' Up!® demonstrator aan deel mag nemen! Zo gezellig!
In het eerste half jaar heb je de mogelijkheid om GRATIS stempelsets, een productbonus van €50 en een €175 cash bonus te verdienen.
 Hoe meer werk je verricht hoe meer je wordt beloond. Dat is altijd een fijn gevoel.
Toegang tot een site en forum speciaal voor demonstratrices. Tips en trucs, ze worden hier uitgelegd en zijn misschien erg bruikbaar voor het geven van workshops.
Teambijeenkomsten zijn heel gezellig en mogelijk, maar.....niet verplicht.
Moet ik nu ook een KvK nummer? Nee hoor. Dat hoeft nog niet direct.
Omzet niet gehaald...wat nu? Of heb je er gewoon niet zoveel trek meer in om demonstratrice te zijn, dan kun je in de eerstvolgende maand de omzet alsnog halen. Lukt het niet of stop je ermee dan ben je geen demo meer. Dat is alles...

ALS EXTRAATJE krijg je als je je bij mij aanmeld als teamlid, een super mooi starterspakket gepimpt met allemaal nieuwe yummie STAMPIN' UP! spulletjes!

Gewoon om je als nieuw teamlid niet alleen welkom te heten maar ook wegwijs te maken in deze bijzondere Stampin' Up! wereld! 
Bijvoorbeeld een notitieblok om je notities en heeele lange verlanglijstjes (!!) in op te schrijven, een mooi gepimpte bewaarmap compleet met documenten, uitgewerkte workshops die je kunt gaan geven en patronen voor jezelf of voor in je workshops.
Tenslotte een geschenkverpakking met uiteraard een kleine verrassing erin! 


Dit is een set die een nieuwe downline van mij destijds kreeg. Die van jou kan maar zo weer heel anders zijn...Verrassing!


 Kortom niet alleen handig maar ook heel bruikbaar, zodat je direct aan de slag kunt gaan!

Verder beloon ik de demonstratrices ook in hun weg naar de top.....Dat hoeft natuurlijk niet.....maar dat vind ik gewoon leuk en wel zo verdiend na al dat harde werken!
Je kunt namelijk in rang stijgen als je een mijlpaal bereikt hebt.
Zo leuk!

Ik ben je al voor gegaan.....waar wacht je nog op! 
Klik hier <HIER> en meld je aan!
Liefs Wilma Diender

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten