Jarig, moederdag, sinterklaas, kerst kortom verlanglijstje?

Ben je jarig, komt Sinterklaas er weer aan, is kerst alweer in zicht?!
Verlanglijstjes! Jaaaaa...kunnen we ons weer helemaal verlekkeren op die leuke Stampin'Up! spulletjes. Driehonderd keer het lijstje aanpassen en nog eens opnieuw door de catalogus snuffelen. Maar hoe weet je geliefde, familie, vrienden of kennissen wat je graag zou willen hebben...?
Ik weet het natuurlijk wel! Stampin' Up! producten natuurlijk.
Wat moet je doen om je mooiste cadeau niet mis te lopen:
Geef je Stampin 'Up! verlanglijstje aan mij door via de mail met als onderwerp verlanglijstje en je naam. 
Geef mijn contact gegevens door aan je partner/man, kinderen, vrienden en familie, dan kunnen zij contact met mij opnemen. Ik help ze graag op weg en kan in de gaten houden of er al meer mensen producten uitgekozen hebben.
Wees wel op tijd met contact opnemen met mij. Er zal namelijk voor die tijd betaald, besteld & verzonden moeten worden. Het zou jammer zijn als het verlanglijstje te laat bekend is en het kadootje te laat aankomt.

Bel, schrijf of mail mij even de gewenste artikelen voor je verlanglijstje door. Graag met artikelnummer, naam van het artikel, aantal en de prijs.
Te veel gedoe voor je?
Dan mag je in plaats van een verlanglijst opvragen ook een cadeaubon kopen. Laat je man/partner etc. gewoon contact opnemen. Ik hoor dan van hun wel wat het bedrag moet zijn.
€ 10,- is wel het minimum voor een cheque. Ik verpak het leuk en stuur het per post naar je op.
Succes verzekerd!
Heb je nog vragen? Mail of bel mij!
06-14502159

Geen opmerkingen:

Een reactie posten