Wie ben ik!

Aangenaam! Ik ben Wilma. Geboren in IJsselmuiden in 1981. Mijn man en ik hebben 2 kinderen.  Knutselen doen ze gelukkig graag. Dat hebben ze niet van een vreemde....Zelf ben ik eigenlijk ook altijd wel ergens creatief mee bezig. Haken, breien, naaien tekenen, schilderen en de laatste hobby is kaarten maken.

Door een lieve vriendin werd ik een keer uitgenodigd voor een Stampin' Up!® party. Ik dacht; ach leuk even een kaartje maken en een beetje stempelen. Niets nieuws onder de zon....Dat had ik helemaal mis. Na deze avond is het begonnen. Ook ik ben besmet geraakt met het SU virus haha

De gezellige kleurtjes inkt, de vele variaties aan ponsen en stansen met bijbehorende stempels...! Het sluit naadloos op elkaar aan en iets in elkaar freubelen krijgt een hele andere dementie! Het lijkt wel gekocht! Ik kocht nietsvermoedend de catalogus van de aardige demonstratrice en zag thuis meteen...deze vrolijke gezellige wereld moet ik aan zoveel meer mensen gaan vertellen. Zo komen we meteen op mijn gekozen blognaam: Stampin' Your World! Door middel van deze blog wil ik jullie inspireren en laten creëren, want Stampin' Up!® is zooooo verslavend! Dus pas op...voor je het weet...2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je heel veel plezier gaat hebben als SU Demonstratrice ! Ik word in ieder geval klant! Joehoe !!!!!!! Lfs Evelien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahh Lief Eef! Dat is al fijn om te horen. Ik hoop ook de goeie keus gemaakt te hebben. Tot snel!

      Verwijderen