Wie of wat is Stampin' Up!®

Stampin' Up!® is een Amerikaans bedrijf wat stempels produceert en dat al jaren lang heel succesvol doet. De artikelen waren eerst alleen nog maar in Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannië te verkrijgen, maar sinds oktober 2012 ook in Nederland!
Daar zijn wij creatievelingen natuurlijk heel erg blij mee!

Het bedrijf is inmiddels alleen maar groter en groter geworden en verkoopt niet meer alleen hoogwaardige rubberen stempels. Vele papiersoorten, markers en natuurlijk de inkt in wisselende kleuren behoren ook tot het assortiment. Alsof dit niet genoeg is leveren ze ook nog ponsen, embossing- en snijmallen. Gewoon teveel om op te noemen en het assortiment breidt zich steeds verder uit. Dit alles sluit zo naadloos op elkaar aan dat combineren kinderspel wordt.

De mooiste kaarten, labels voor het personaliseren van uw kadootjes, maar ook geschenkverpakkingen kunt u met de geweldige artikelen van Stampin' Up!® nu zelf fabriceren.
 
Bestellen in winkels is niet mogelijk. Dit kan alleen bij een demonstratrice gedaan worden. Heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u meteen bestellen, neemt u dan contact met mij op: wilmadiender@gmail.com bellen is ook mogelijk: 06-14502159.

Zelf demonstratrice worden? Dat kan ook. Lees er HIER meer over en meld je aan!

Kom gezellig in mijn team!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten