Party's & Workshops

Samen creatief bezig zijn is altijd leuk. Ook als u helemaal niet creatief bent, is het leuk om de exclusieve producten van Stampin' Up!® gewoon uit te proberen. Bestellen mag, maar hoeft absoluut niet. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om het niet te doen!


Hoe gaat het in zijn werk?
 Nodig vrienden, kennissen en familie bij u thuis uit voor een gezellige avond knutselen,
maar ook bedrijven en collega's zouden een workshop kunnen boeken om er een gezellig personeelsuitje van te kunnen maken.

En wat dacht je van een bijzonder verjaardagsfeest! Ik kan een locatie voor je regelen, maar je kunt het ook gewoon lekker thuis vieren.


Een kopje koffie met wat lekkers erbij is het enige wat ik van je vraag. De rest verzorg ik!
Er wordt wel een kleine vergoeding gevraagd voor het materiaal dat we gaan gebruiken. Deze bedragen liggen tussen de € 3,- & € 7,50,-, afhankelijk van het project
(of projecten) wat we gaan maken. Dat zou een kaartje kunnen zijn, maar ook een schattig doosje of label om uw gekochte cadeau te personaliseren is mogelijk.

Vraag mij gerust om de mogelijkheden!
De voordelen van gastvrouw zijn:
 Gratis producten en kortingen verdienen. Bekijk de flyer hieronder (volgt nog, er is het een en ander gewijzigd vandaar!) ter verduidelijking en alsof dat nog niet genoeg is....krijg je van mij de nieuwste catalogus gratis en een HEUSE GOED GEVULDE GOODIEBAG!!
(va 7+ pers. een GRATIS inktpad t.w.v. € 8,-)
 Maar wat vooral telt is natuurlijk gewoon een hele gezellige avond samen.
Bestellen hoeft absoluut niet!

Een nieuwe mogelijkheid is de 1-2-1 workshop.

Het gaat dan om een workshop van niet meer dan 2 mensen die een demonstratie krijgen van mij of wat leuks gaan maken tegen een kleine materiële vergoeding. De kosten hiervoor zijn € 3,50 per persoon en wordt er diezelfde avond nog besteld door 1 van beiden, dan vervalt de € 3,50 vergoeding. Besteld de tweede persoon ook iets uit de catalogus diezelfde avond, dan vervalt ook de tweede € 3,50 vergoeding.

LET OP! Hierbij wordt geen gratis catalogus verschaft bij de aankoop van producten.
Je kan de catalogus ten alle tijde: online bekijken
voor € 3,95 bij mij thuis ophalen of
voor € 6,95 naar je op laten sturen.
Verder gelden wel dezelfde voordelen voor de gastvrouw, dat wil zeggen, degene die zijn of haar huis ter beschikking heeft gesteld voor het geven van deze 1-2-1 workshop!WIST U DAT STAMPIN’ YOUR WORLD……

• Ook met een spaarsysteem werkt?
• Workshops bij bedrijven verzorgt?
• Bedankjes en attenties levert aan particulieren en bedrijven voor bijvoorbeeld: trouwerijen, kraamfeesten, kerstwensen, de opening van een nieuwe zaak of gewoon om uw zakenrelaties net even dat beetje extra te bieden?


Zelf geen tijd of bent u gewoon niet zo creatief......ik maak graag uw traktaties voor op school, vereniging of bijvoorbeeld communie!

Kinderfeestjes behoren ook tot de mogelijkheden. Ik verzorg een leuke creatieve bezigheid voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar bij u thuis of op locatie. Wat u wilt!

Neem voor meer informatie contact met mij op. Samen komen we er vast wel uit!
wilmadiender@gmail.com Bellen mag ook 06-14502159

3 opmerkingen: